Opšta uputstva za e-mail

Da li mi je potreban spoljni email klijent (Outlook, Thunderbird, Mac) da bih koristio usluge e‑pošte?

Ne, nije potreban. Bilo da odaberete FlexiMail ili Microsoft Exchange On-line, dobićete pristup svom email nalogu preko Internet pretraživača.

Kako da počnem da koristim Exchange Online?

Prijavite se na desktop aplikacijom kao što je Word, Excel ili prijemno sanduče u pregledaču koristeći nalog koji je povezan sa Vašom pretplatom na Microsoft 365. Prijava se odnosi na Exchange Online, Microsoft 365 Essentials, Microsoft 365 Premium.

Kako da prosledim email-ove na drugu adresu?

Pomoću ove funkcije možete da prosleđujete e‑poštu na potpuno drugu, proizvoljnu adresu, bilo kao kopiju ili direktno – email će biti vidljiv samo u odredišnom poštanskom sandučetu na koji će biti prosleđen.

Kako da šaljem masovne email-ove?

Pomoću Webglobe email možete slati masovne email-ove na isti način kao i u drugim aplikacijama za email – tj. unesite do 100 email adresa u polje Primalac.

Kako dodati domen u Exchange Online?

Ako hostujete domen na Webglobe DNS-ovima, korisnička podrška će ga dodati u Exchange Online. Ako još nemate registrovan domen kod kompanije Webglobe i stoga ne koristite Webglobe DNS-ove, prvo ćete morati da potvrdite da je domen zaista Vaš.

Kako dodati korisnike u Microsoft 365?

Uverite se da ste kreirali mail naloge, za sve korisnike koji imaju e‑poštu na Vašem domenu, u Microsoft 365 pre nego što promenite svoj MX zapis. U suprotnom, oni korisnici koji nemaju mail naloge bi izgubili e‑poruke poslate na njihovu adresu nakon prelaska domena na Microsoft 365.

Kako izmeniti lozinku za email nalog?

Prijavite se na korisnički nalog na adresi https://webmail.webglobe.cz

U levom meniju odaberite odeljak Email -> Email nalozi i za email nalog čiju lozinku želite da promenite kliknite na Uredi.

Kako napraviti email nalog?

Nakon podešavanja usluge, možete lako da kreirate email nalog kroz korisnički nalog. Samo odaberite Email – izaberite željeni domen – i u levom meniju se nalazi opcija Email nalozi. Na ovoj stranici moći ćete da kreirate novi email nalog, kliknite na dugme „Kreiraj novi email nalog“.

Kako odabrati pravo rešenje za email hosting?

Zavisi od veličine organizacije povezane sa domenom. Ako želite samo pouzdan email za desetine korisnika bez dodatnih alata, FlexiMail je pogodan za Vas. Ako želite profesionalni alat povezan sa Vašim kalendarom, bazama podataka kontakata i drugim funkcijama za saradnju, izaberite Microsoft Exchange On-line.

Koje su prednosti email-a na Vašem domenu?

Email na sopstvenom domenu Vam omogućava da trenutno identifikujete pošiljaoce, jača brend i izgleda pouzdanije i profesionalnije od e‑poruka sa besplatnih email naloga kao što je @ gmail.com.

Šta je email hosting?

Email hosting Vam omogućava da imate email nalog na svom domenu i da šaljete e‑poštu preko njega. Pored toga, putem email-a sa Vašim domenom, obavestićete recipijente da komuniciraju sa stvarnom osobom koja predstavlja brend.

Šta nude email nalozi kod Webglobe?

Webglobe email je uvek pri ruci: kako na računaru, tako i na mobilnom. I tu nije kraj njegovih prednosti…

Webglobe email nalozi nude sve funkcionalnosti za rad sa email-ovima, web-klijentima i podršku za sve email klijente, sigurnost i rezervne kopije. Svu poštu od prethodnog provajdera možete lako da prenesete koristeći alatku za migraciju kroz admin panel.

Da li Vas još nešto zanima?

Kontaktirajte nas. Javićemo Vam se najkasnije u roku od 24 sata.

icon
Srbija
+381 18 3409888

Ponedeljak - Petak: 8:00 -20:00
Subota: 10:00 - 14:00

icon
Email
info@webglobe.rs

Javićemo Vam se najkasnije u roku od 24 sata

Uđite u svet domena

Svakom dobrom web sajtu su potrebni domen i kvalitetan hosting. Budite na mreži sa nama.

Zanimaju Vas druge teme?

U delu za konsultacije naći ćete jasno raspoređene informacije iz različitih sfera.

Potražite savet