3. 6. 2023

Elektro oprema Velke Pavlovice, Češka

„Imam kod Vas domen već neko vreme. Webglobe hosting paket i alati su me oduševili i omogućili da višestruko povećam promet na svom sajtu!“

Premisl Cendelín Elektro oprema Velke Pavlovice, Češka

Najpre nešto malo o nama

1990. godine prošlog veka započeli smo naše poslovanje. Prvo smo imali veleprodaju, a zatim prešli na maloprodaju. Godinama se trudimo da modernizujemo i proširimo porodični posao rasvetom, a vodimo i prelepu ugostiteljsku kuću u živopisnom okruženju Velke Pavlovice iznad prodavnice.


Zašto smo izabrali WebEditor

Vaši smo kupci od 2018. godine i čim sam dobio informaciju da ćete imati na raspolaganju novi sistem za upravljanje sadržajem, veoma sam se radovao tome.

Dugo smo imali nekoliko sajtova kojima nismo upravljali, ali smo morali stalno da imamo na raspolaganju programera, što nas je koštalo ne samo novca već i vremena. Čekali smo po nekoliko dana na bilo kakvu promenu i nismo mogli da je napravimo sami. Sa WebEditor-om se sve promenilo kao čarobnim štapićem, a ovako nešto smo čekali godinama.

Bili smo fascinirani izborom šablona, galerijom fotografija, sa mnogo fotografija koje možemo izabrati, i lako smo mogli da kliknemo i uredimo sve odjednom. Web sajt je već zahtevao nadogradnju i sada smo uspeli, i prešli smo sa Vašeg originalnog sistema za upravljanje sadržajem na WebEditor koji tačno ispunjava parametre koji su nam potrebni.


Šta nam je novi web sajt doneo?

Pratim statistiku saobraćaja na Google, a pošto imamo novi sajt, svakog meseca ga posećuje oko 1.000 kupaca više nego što je to bio slučaj sa starim sajtom, i što je, naravno, povećalo potražnju za rasvetom i povećalo promet u prodavnici. 


U budućnosti bismo želeli da koristimo i druge funkcije kao što je prikazivanje fotografija objavljenih na Instagramu ili pokretanje e‑prodavnice.Delite članak