31. 3. 2023

Freshservices.cz

„Kad je u pitanju korisnička podrška, sa druge strane slušalice je uvek kompetentna osoba koja se zaista trudi da razume vaše probleme, te da nađe optimalno rešenje. Za unapređenje mog biznisa, nalazili smo čak i ona rešenja koja se ne uklapaju u uobičajene ponude i šablone.“

Ing. Andrej Prokop Fresh Services

Fresh Service je digitalna agencija i na tržištu posluje od 2007. godine. Oni nude sveobuhvatnu Online uslugu, od web-dizajna do složenijih marketinških kampanja. Zato im je važno da sve tehnički funkcioniše kako treba.


Šta najviše cenite u radu sa nama?

Obzirom na to da je glavna vrednost naše manje agencije lični pristup klijentima, to isto zahtevamo i od naših dobavljača. To je upravo ono što najviše cenimo kod kompanije Webglobe. Ako imamo problem ili konkretan zahtev, s druge strane, uvek se nađe kompetentna osoba koja se trudi da zaista razume naše probleme i zahteve i da pronađe optimalno rešenje. Čak i one koje se ne uklapaju u standardizovane ponude i šablone.


Šta mislite po čemu se razlikujemo od drugih hosting kompanija? Zašto ste izabrali nas?

Lični pristup, entuzijazam i korektnost. Od osnivača i rukovodstva kompanije Webglobe na prvom ličnom sastanku se vidi da zaista uživaju u svom poslu. Pratite najnovije trendove i onda ih nudite svojim klijentima. Takođe, cenimo iskrenost i poštenje u poslovnim pregovorima. Nekoliko puta je sa nama razgovarao prodajni predstavnik o rešenju koje bi za Webglobe bilo dobro, ali nam ne bi odgovaralo ili bi bilo preveliko za nas.


Koji konkretni problem smo Vam pomogli da rešite?

Ranije smo sami upravljali usluguama web hosting. Imali smo svoje administratore servera u agenciji i sami smo vodili oko hiljadu sajtova i oko dvadeset hiljada e‑mail naloga. Webglobe nam je pomogao da naša stara i spora rešenja premestimo pod njihovim krilima, eliminišući jednu veliku noćnu moru sa „srušenim serverima“. Pored toga, Webglobe rešenje za outsourcing usluga takođe nam štedi novac.


Kome preporučujete naše usluge?

Definitivno mogu preporučiti kompaniju Webglobe kao pouzdanog spoljnog saradnika za servere, web hosting, e‑mailove i za sve povezane probleme za web-studije i digitalne agencije. Tražili smo partnera nekoliko godina, imali smo bezbroj sastanaka licem u lice i testiranja pre nego što smo Vas pronašli i odabrali, a odluka o partnerstvu se pokazala kao dobar potez.Delite članak